100.000+ produse realizate

 

Expert în marketing dedicat

 

Producție personalizată

 

Sprijin complet

Afișe/Postere
Afișe/Postere

Afișe/Postere

In stoc
afișe/postere
 • optional .png .jpg .gif
Solicită grafică
Tip hârtie
30,00 lei
30,00 lei ( Fără TVA )
( 35,70 lei cu TVA )

Prețul afișat nu include personalizarea. Serviciile de grafică și produsele personalizate (îmbrăcăminte, print, promoționale) se plătesc 100% în avans. Pentru detalii veți fi contactat de un operator ulterior plasării comenzii!

 •  
  Un produs publicitar realizat din hartie blueback sau whiteback, care asigură o calitate foarte bună a printului. Lațimea maximă a printului este de 1.5 m, se poate tipari doar pe o parte, iar pentru afișe sau postere de mari dimensiuni fâșiile se pot lipi între ele. Are utilitate atât outdoor: ca și afișe de film, campanii, evenimente sportive cât și indoor: pe hall-urile sălilor de cinema, în supermarket-uri, mijloace de transport în comun, mall-uri etc. Materiale: WhiteBack - Hârtie translucentă cu spate alb ce se foloseşte pentru panouri iluminate, poze, postere, afişe, sisteme de expunere etc. BlueBack - Hârtie albă satinată cu spate albastru ce se foloseşte pentru afişe, panouri neiluminate, billboard-uri etc.
  Vezi mai mult
  Produs nou
  2019-02-12

  Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în comandă. Vânzătorul va emite către client o factură pentru produsele și serviciile livrate, obligația clientului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

  Facturile emise de vânzător pentru produsele aferente unor comenzi ce vor fi livrate prin curier se vor transmite clientului prin email la momentul confirmării comenzii de către vânzător. Facturile aferente unor produse care nu au fost preluate de catre client vor fi anulate de către vânzător la momentul la care aceste produse vor fi restituite de curier.

  Plata se poate face online (card bancar), OP sau ramburs.

  Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, cu condiția ca aceasta să fi fost confirmată de către General Prest SRL. Stabilirea curierului cu care se expediază fiecare comandă se face de către General Prest SRL. În ziua de duminică nu se fac livrari. În anumite cazuri, în functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

  Data estimată de livrare poate varia în funcție de cantitățile produselor comandate și este cuprinsă între 3 si 10 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. In mod cu totul excepțional (revizii tehnice, întreruperi de curent s.a.m.d ce pot afecta producția) termenul de livrare poate fi prelungit, acest aspect fiind comunicat clientului prin mail sau telefon. Clientul poate opta pentru anularea comenzii în acestă situație, iar General Prest SRL se obligă să returneze, dacă este cazul, suma achitată în avans

  Clientul va fi contactat telefonic de către curier în prealabil pentru a obține confirmarea prezenței acestuia la adresa comunicată în momentul validării comenzii pe site.

  Nu exista recenzii!
  Produs adaugat cu succes!
  Produs adăugat cu succes in listă!