Agendă Personalizată Artibest A5...
Agendă Personalizată Artibest A5...
Agendă Personalizată Artibest A5...

Agendă Personalizată Artibest A5 Datată Hârtie Offset Alb Copertă Turcoaz

In stoc
EJ241207
TOTAL: de la 23,56 lei17,67 lei (cu TVA)

 

Agendă datată Artibest A5 

Format finit 14,5 x 20,5 cm

Nr. pagini: 352pag, 8 hărți

Hârtie: albă, 70 gr

Tipar: 2 culori

Finisare: cusută, legată, folio, semn de carte, coperți buretate

Personalizarea prin UV, permite aplicarea siglei/denumirii companiei, în policromie.

Acest tip de imprimare, permite personalizarea cu aceeași culoare ca și fundalul ( exemplu: roșu peste roșu ) și totuși să fie vizibilă.

Personalizarea UV nu se șterge în timp și are un impact maxim asupra clienților.

Atenție, nu toate materialele permit acest procedeu.

Vezi mai mult

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în comandă. Vânzătorul va emite către client o factură pentru produsele și serviciile livrate, obligația clientului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Facturile emise de vânzător pentru produsele aferente unor comenzi ce vor fi livrate prin curier se vor transmite clientului prin email la momentul confirmării comenzii de către vânzător. Facturile aferente unor produse care nu au fost preluate de catre client vor fi anulate de către vânzător la momentul la care aceste produse vor fi restituite de curier.

Plata se poate face online (card bancar), OP sau ramburs.

Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, cu condiția ca aceasta să fi fost confirmată de către General Prest SRL. Stabilirea curierului cu care se expediază fiecare comandă se face de către General Prest SRL. În ziua de duminică nu se fac livrari. În anumite cazuri, în functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

Data estimată de livrare poate varia în funcție de cantitățile produselor comandate și este cuprinsă între 3 si 10 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. In mod cu totul excepțional (revizii tehnice, întreruperi de curent s.a.m.d ce pot afecta producția) termenul de livrare poate fi prelungit, acest aspect fiind comunicat clientului prin mail sau telefon. Clientul poate opta pentru anularea comenzii în acestă situație, iar General Prest SRL se obligă să returneze, dacă este cazul, suma achitată în avans

Clientul va fi contactat telefonic de către curier în prealabil pentru a obține confirmarea prezenței acestuia la adresa comunicată în momentul validării comenzii pe site.


Cu personalizare/ Fără personalizare
REZUMAT PRODUS
Cantitate Preț fara TVA/buc Preț cu TVA/buc
100+ 14,85 lei 17,67 lei
51 - 99 16,83 lei 20,03 lei
11 - 50 17,82 lei 21,21 lei
10 - 11 19,80 lei 23,56 lei
TOTAL: de la 23,56 lei17,67 lei (cu TVA)

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 10.

 • Comanda minimă pentru acest produs este de 10 bucăți. 

  Pentru agendele cu personalizare, după plasarea comenzi veți fi contactat pentru a stabili toate detaliile de personalizare.


  8 alte produse in aceeasi categorie:


  Produs adaugat cu succes!
  Produs adăugat cu succes in listă!

  Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.