Calendar Birou Personalizat TIP 1
Calendar Birou Personalizat TIP 1
Calendar Birou Personalizat TIP 1
Calendar Birou Personalizat TIP 1
Calendar Birou Personalizat TIP 1

Calendar Birou Personalizat TIP 1

In stoc
00000185
TOTAL: de la 22,49 lei22,49 lei (cu TVA)

 

Calendar birou personalizat TIP 1

Cum poți să faci clasicul să fie fresh?

Alegi un calendar din gama noastră, îl personalizezi, îl pui la vedere în biroul tău sau casa ta și noi te asigurăm că nu va rămâne neobservat.

Are dimensiunea potrivită pentru orice birou.

Este suficient de mic încât să nu ocupe mult spațiu și suficient de mare încât să nu vrei să lipsească de pe biroul tău.

Dacă ai un business, poți să faci chiar mai mult de atât.

Promovează-l folosind calendarele noastre.

Împarte-le prietenilor, colaboratorilor sau oricui dorești şi te asigurăm că un an întreg vor rămâne cu ochii pe brand-ul tău.

Calendar 210x115 mm, 12 file 105x105 mm, zona personalizată 105x115mm - 2 fețe.

Machetare gratuită pentru minim 200 buc.

Vezi mai mult
Produs nou

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în comandă. Vânzătorul va emite către client o factură pentru produsele și serviciile livrate, obligația clientului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Facturile emise de vânzător pentru produsele aferente unor comenzi ce vor fi livrate prin curier se vor transmite clientului prin email la momentul confirmării comenzii de către vânzător. Facturile aferente unor produse care nu au fost preluate de catre client vor fi anulate de către vânzător la momentul la care aceste produse vor fi restituite de curier.

Plata se poate face online (card bancar), OP sau ramburs.

Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, cu condiția ca aceasta să fi fost confirmată de către General Prest SRL. Stabilirea curierului cu care se expediază fiecare comandă se face de către General Prest SRL. În ziua de duminică nu se fac livrari. În anumite cazuri, în functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

Data estimată de livrare poate varia în funcție de cantitățile produselor comandate și este cuprinsă între 3 si 10 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. In mod cu totul excepțional (revizii tehnice, întreruperi de curent s.a.m.d ce pot afecta producția) termenul de livrare poate fi prelungit, acest aspect fiind comunicat clientului prin mail sau telefon. Clientul poate opta pentru anularea comenzii în acestă situație, iar General Prest SRL se obligă să returneze, dacă este cazul, suma achitată în avans

Clientul va fi contactat telefonic de către curier în prealabil pentru a obține confirmarea prezenței acestuia la adresa comunicată în momentul validării comenzii pe site.


Cu machetare/ Fara machetare
REZUMAT PRODUS
TOTAL: de la 22,49 lei22,49 lei (cu TVA)

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 24.

 • Serviciile de grafică și produsele personalizate (îmbrăcăminte, print, promoționale) se plătesc 100% în avans. Pentru detalii veți fi contactat de un operator ulterior plasării comenzii!

  Comandă minimă de 24 bucăți!


  10 alte produse in aceeasi categorie:


  Produs adaugat cu succes!
  Produs adăugat cu succes in listă!

  Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.