100.000+ produse realizate

 

Expert în marketing dedicat

 

Producție personalizată

 

Peste 3500 clienți

 

Livrare prin curier

 

Peste 15 ani de experiență

Catarg Steag LACRIMĂ - 4.1m
Catarg Steag LACRIMĂ - 4.1m
Catarg Steag LACRIMĂ - 4.1m
Catarg Steag LACRIMĂ - 4.1m
Catarg Steag LACRIMĂ - 4.1m
Catarg Steag LACRIMĂ - 4.1m

Catarg Steag LACRIMĂ - 4.1m

In stoc
9000503

Ai posibilitatea să comanzi print și concepție grafică selectând produsele alăturate!

Prețul de mai jos nu include printul și grafica, este doar prețul catargului (fără TVA).

 • optional .png .jpg .gif
de la 66,64 lei (cu TVA)
Cantitate Preț fara TVA/buc Preț cu TVA/buc
100+ Cere oferta personalizata
15-99 56,00 lei 66,64 lei
10 - 14 59,50 lei 70,81 lei
6 - 9 63,00 lei 74,97 lei
3 - 5 66,50 lei 79,14 lei
1 - 3 70,00 lei 83,30 lei
 • Prețul afișat nu include personalizarea. Serviciile de grafică și produsele personalizate (îmbrăcăminte, print, promoționale) se plătesc 100% în avans. Pentru detalii veți fi contactat de un operator ulterior plasării comenzii!

   

  Catarg pentru steag cunoscut și sub numele de Flying Banner, este un sistem de promovare atât pentru interior cât și pentru exterior. Dispozitivele de genul acesta sunt folosite pentru promovarea la evenimente mondene, evenimente sportive, magazine, mall-uri, showroom-uri, magazine, baruri, restaurante, cafenele, teatre, aeroporturi si stadioane.Sistemul este construit din aluminiu și fibră de sticlă, putând fi folosit pentru diferite forme ale pânzei.

  • Greutate unitară: 0,6 kg.
  • Dimensiuni 1 buc. (în ambalaj): 3 x 4 x 100 cm.
  Vezi mai mult
  Culoare
  Negru
  Tip produs
  Banner
  Tip montare
  Suprafata metalica
  Utilizare
  Exterior
  Material
  Aluminiu
  Steaguri
  Produs nou

  Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în comandă. Vânzătorul va emite către client o factură pentru produsele și serviciile livrate, obligația clientului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

  Facturile emise de vânzător pentru produsele aferente unor comenzi ce vor fi livrate prin curier se vor transmite clientului prin email la momentul confirmării comenzii de către vânzător. Facturile aferente unor produse care nu au fost preluate de catre client vor fi anulate de către vânzător la momentul la care aceste produse vor fi restituite de curier.

  Plata se poate face online (card bancar), OP sau ramburs.

  Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, cu condiția ca aceasta să fi fost confirmată de către General Prest SRL. Stabilirea curierului cu care se expediază fiecare comandă se face de către General Prest SRL. În ziua de duminică nu se fac livrari. În anumite cazuri, în functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

  Data estimată de livrare poate varia în funcție de cantitățile produselor comandate și este cuprinsă între 3 si 10 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. In mod cu totul excepțional (revizii tehnice, întreruperi de curent s.a.m.d ce pot afecta producția) termenul de livrare poate fi prelungit, acest aspect fiind comunicat clientului prin mail sau telefon. Clientul poate opta pentru anularea comenzii în acestă situație, iar General Prest SRL se obligă să returneze, dacă este cazul, suma achitată în avans

  Clientul va fi contactat telefonic de către curier în prealabil pentru a obține confirmarea prezenței acestuia la adresa comunicată în momentul validării comenzii pe site.

  Nu exista recenzii!

  11 alte produse in aceeasi categorie:

  Produs adaugat cu succes!
  Produs adăugat cu succes in listă!