Catarg Steag Pană - 2.6 m Av
Catarg Steag Pană - 2.6 m Av
Catarg Steag Pană - 2.6 m Av
Catarg Steag Pană - 2.6 m Av
Catarg Steag Pană - 2.6 m Av
Catarg Steag Pană - 2.6 m Av

Catarg Steag Pană - 2.6 m Av

9000501
TOTAL: de la 71,40 lei60,69 lei (cu TVA)

 

Catarg pentru steag cunoscut și sub numele de Flying Banner, este un sistem de promovare atât pentru interior cât și pentru exterior.

Dispozitivele de genul acesta sunt folosite pentru promovarea la evenimente mondene, evenimente sportive, magazine, mall-uri, showroom-uri, magazine, baruri, restaurante, cafenele, teatre, aeroporturi și stadioane.

Sistemul este construit din aluminiu și fibră de sticlă, putând fi folosit pentru diferite forme ale pânzei.

 • Greutate unitară: 0,4 kg.
 • Dimensiuni în ambalaj: 2 x 3 x 118 cm.

Prețul pentru concepția grafică se calculează o singură dată indiferent de numărul de bucăți. Dacă doriți mai multe catarge, cu grafică diferită, o sa fie un alt preț. 

Vezi mai mult
Culoare
Negru
Tip produs
Banner
Tip montare
Suprafata metalica
Utilizare
Exterior
Material
Aluminiu
Steaguri
Produs nou

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în comandă. Vânzătorul va emite către client o factură pentru produsele și serviciile livrate, obligația clientului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Facturile emise de vânzător pentru produsele aferente unor comenzi ce vor fi livrate prin curier se vor transmite clientului prin email la momentul confirmării comenzii de către vânzător. Facturile aferente unor produse care nu au fost preluate de catre client vor fi anulate de către vânzător la momentul la care aceste produse vor fi restituite de curier.

Plata se poate face online (card bancar), OP sau ramburs.

Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, cu condiția ca aceasta să fi fost confirmată de către General Prest SRL. Stabilirea curierului cu care se expediază fiecare comandă se face de către General Prest SRL. În ziua de duminică nu se fac livrari. În anumite cazuri, în functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

Data estimată de livrare poate varia în funcție de cantitățile produselor comandate și este cuprinsă între 3 si 10 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. In mod cu totul excepțional (revizii tehnice, întreruperi de curent s.a.m.d ce pot afecta producția) termenul de livrare poate fi prelungit, acest aspect fiind comunicat clientului prin mail sau telefon. Clientul poate opta pentru anularea comenzii în acestă situație, iar General Prest SRL se obligă să returneze, dacă este cazul, suma achitată în avans

Clientul va fi contactat telefonic de către curier în prealabil pentru a obține confirmarea prezenței acestuia la adresa comunicată în momentul validării comenzii pe site.


Pentru a alege, culoarea, mărimea, cantitatea, metoda și zona de personalizare configurați produsul!


REZUMAT PRODUS
Cantitate Preț fara TVA/buc Preț cu TVA/buc
20+ Cere oferta personalizata
15 - 19 51,00 lei 60,69 lei
10 - 14 54,00 lei 64,26 lei
6 - 9 55,80 lei 66,40 lei
4 - 5 57,00 lei 67,83 lei
1 - 4 60,00 lei 71,40 lei
TOTAL: de la 71,40 lei60,69 lei (cu TVA)

 • Dacă ai selectat că dorești design grafic, în cel mai scurt timp vei fi contactat de către noi pentru a stabilii toate detaliile.


  12 alte produse in aceeasi categorie:


  Produs adaugat cu succes!
  Produs adăugat cu succes in listă!

  Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.