Ceas de perete personalizat

Ceas de perete personalizat

Ultimele produse in stoc
Ceas de perete
Material Ceasuri
37,82 lei
37,82 lei ( Fără TVA )
( 45,01 lei cu TVA )

 •  

  100.000+ produse realizate

   

  Expert în marketing dedicat

   

  Producție personalizată

   

  Sprijin complet

   
  Ceas de perete personalizat confecționat din PVC, MDF sau sticlă este un cadou pe care îl poți oferi cu orice ocazie: aniversare, onomastică, nuntă, botez, un cadou pe care îl poți face colaboratorilor sau folosit doar pentru a-ți personaliza peretele biroului. Alege opțiunea personalizării unui ceas cu imaginea aleasă de tine sau cu brandul tău, ca articol de decorațiune. Datorită dimensiunilor și modelelelor diferite, ceasurile noastre îți pun la dispoziție numeroase posibilități de personalizare.
  Produs nou
  2019-03-25

  Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în comandă. Vânzătorul va emite către client o factură pentru produsele și serviciile livrate, obligația clientului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

  Facturile emise de vânzător pentru produsele aferente unor comenzi ce vor fi livrate prin curier se vor transmite clientului prin email la momentul confirmării comenzii de către vânzător. Facturile aferente unor produse care nu au fost preluate de catre client vor fi anulate de către vânzător la momentul la care aceste produse vor fi restituite de curier.

  Plata se poate face online (card bancar), OP sau ramburs.

  Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, cu condiția ca aceasta să fi fost confirmată de către General Prest SRL. Stabilirea curierului cu care se expediază fiecare comandă se face de către General Prest SRL. În ziua de duminică nu se fac livrari. În anumite cazuri, în functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

  Data estimată de livrare poate varia în funcție de cantitățile produselor comandate și este cuprinsă între 3 si 10 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. In mod cu totul excepțional (revizii tehnice, întreruperi de curent s.a.m.d ce pot afecta producția) termenul de livrare poate fi prelungit, acest aspect fiind comunicat clientului prin mail sau telefon. Clientul poate opta pentru anularea comenzii în acestă situație, iar General Prest SRL se obligă să returneze, dacă este cazul, suma achitată în avans

  Clientul va fi contactat telefonic de către curier în prealabil pentru a obține confirmarea prezenței acestuia la adresa comunicată în momentul validării comenzii pe site.

  Nu exista recenzii!

  1 alt produs in aceeasi categorie:

  Produs adaugat cu succes!
  Produs adăugat cu succes in listă!