100.000+ produse realizate

 

Expert în marketing dedicat

 

Producție personalizată

 

Sprijin complet

Folie sablare printată
Folie sablare printată

Folie sablare printată

In stoc
FolieSablarePrint
 • optional .png .jpg .gif
Solicită grafică
Finisări autocolant
55,00 lei
55,00 lei ( Fără TVA )
( 65,45 lei cu TVA )
Pret de la 55,00 lei

Prețul afișat nu include personalizarea. Serviciile de grafică și produsele personalizate (îmbrăcăminte, print, promoționale) se plătesc 100% în avans. Pentru detalii veți fi contactat de un operator ulterior plasării comenzii!

 •  
  Geamurile sau suprafețele vitrate ale birourilor, restaurantelor, cafenelelor, sălilor de sport, ale locuințelor și nu numai pot fi transformate într-un element de design care poate să surprindă ochii trecătorilor. Foliile de sablare printate reprezintă una dintre metodele simple și ieftine de design al suprafețelor de sticlă.Folia de sablare printată fiind una dintre cele mai eficiente metode de publicitate nu numai că îți va decora spațiul dar îți va face vizibil și brandul. Personalizarea geamurilor sediilor de firme sau a spațiilor comerciale cu folie de sablare are un aspect deosebit de frumos atrăgând privirile trecătorilor.
  Vezi mai mult
  Produs nou
  2019-02-08

  Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în comandă. Vânzătorul va emite către client o factură pentru produsele și serviciile livrate, obligația clientului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

  Facturile emise de vânzător pentru produsele aferente unor comenzi ce vor fi livrate prin curier se vor transmite clientului prin email la momentul confirmării comenzii de către vânzător. Facturile aferente unor produse care nu au fost preluate de catre client vor fi anulate de către vânzător la momentul la care aceste produse vor fi restituite de curier.

  Plata se poate face online (card bancar), OP sau ramburs.

  Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, cu condiția ca aceasta să fi fost confirmată de către General Prest SRL. Stabilirea curierului cu care se expediază fiecare comandă se face de către General Prest SRL. În ziua de duminică nu se fac livrari. În anumite cazuri, în functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

  Data estimată de livrare poate varia în funcție de cantitățile produselor comandate și este cuprinsă între 3 si 10 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. In mod cu totul excepțional (revizii tehnice, întreruperi de curent s.a.m.d ce pot afecta producția) termenul de livrare poate fi prelungit, acest aspect fiind comunicat clientului prin mail sau telefon. Clientul poate opta pentru anularea comenzii în acestă situație, iar General Prest SRL se obligă să returneze, dacă este cazul, suma achitată în avans

  Clientul va fi contactat telefonic de către curier în prealabil pentru a obține confirmarea prezenței acestuia la adresa comunicată în momentul validării comenzii pe site.

  Nu exista recenzii!
  Produs adaugat cu succes!
  Produs adăugat cu succes in listă!