• -30%
Indicator De Avertizare – Folosiți...

Indicator De Avertizare – Folosiți Dezinfectant S3023

In stoc
S3023
TOTAL: de la 5,83 lei (cu TVA) 8,33 lei -30%

 

Indicator de avertizare dezinfectarea obligatorie a mâinilor, cu formă dreptunghiulară.

Grafică unică, imprimat pe suport autocolant, PVC sau alucobond de diferite dimensiuni, cu utilizare atât în interior cât și exterior.

Se poate aplica pe diverse suprafețe: sticlă, metal, sau direct pe perete.

Indicatoarele realizate din PVC sau alucobond pot fi perforate pentru prindere sau pot fi lipite cu burete dublu-adeziv.

Indicatorul este utilizat cu rol de avertizare pentru dezinfectarea obligatorie a mâinilor. 

EAN 6426502000490.

Alte indicatoare

Vezi mai mult
Culoare
Galben
Tip produs
Indicator informare
Tip montare
Perete
Utilizare
Interior
Material
PVC
Produs nou
6426502000777
2018-09-21

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în comandă. Vânzătorul va emite către client o factură pentru produsele și serviciile livrate, obligația clientului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Facturile emise de vânzător pentru produsele aferente unor comenzi ce vor fi livrate prin curier se vor transmite clientului prin email la momentul confirmării comenzii de către vânzător. Facturile aferente unor produse care nu au fost preluate de catre client vor fi anulate de către vânzător la momentul la care aceste produse vor fi restituite de curier.

Plata se poate face online (card bancar), OP sau ramburs.

Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, cu condiția ca aceasta să fi fost confirmată de către General Prest SRL. Stabilirea curierului cu care se expediază fiecare comandă se face de către General Prest SRL. În ziua de duminică nu se fac livrari. În anumite cazuri, în functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

Data estimată de livrare poate varia în funcție de cantitățile produselor comandate și este cuprinsă între 3 si 10 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. In mod cu totul excepțional (revizii tehnice, întreruperi de curent s.a.m.d ce pot afecta producția) termenul de livrare poate fi prelungit, acest aspect fiind comunicat clientului prin mail sau telefon. Clientul poate opta pentru anularea comenzii în acestă situație, iar General Prest SRL se obligă să returneze, dacă este cazul, suma achitată în avans

Clientul va fi contactat telefonic de către curier în prealabil pentru a obține confirmarea prezenței acestuia la adresa comunicată în momentul validării comenzii pe site.


Material
Dimensiuni
REZUMAT PRODUS


  • 12 alte produse in aceeasi categorie:


    Produs adaugat cu succes!
    Produs adăugat cu succes in listă!

    Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.