100.000+ produse realizate

 

Expert în marketing dedicat

 

Producție personalizată

 

Peste 3500 clienți

 

Livrare prin curier

 

Peste 15 ani de experiență

Panou pietonal A2 / People Stopper -...
Panou pietonal A2 / People Stopper -...
Panou pietonal A2 / People Stopper -...
Panou pietonal A2 / People Stopper -...
Panou pietonal A2 / People Stopper -...
Panou pietonal A2 / People Stopper -...

Panou pietonal A2 / People Stopper - 594 x 420mm

In stoc
9000053

Ai posibilitatea să comanzi PRINT și CONCEPȚIE GRAFICĂ selectând produsele alăturate!

Prețul de mai jos nu include printul și grafica, este doar prețul sistemului (fără TVA).

de la 160,89 lei (cu TVA)
Cantitate Preț fara TVA/buc Preț cu TVA/buc
100+ Cere oferta personalizata
20-99 135,20 lei 160,89 lei
10 - 19 143,65 lei 170,94 lei
7 - 9 152,10 lei 181,00 lei
5 - 6 160,55 lei 191,05 lei
1 - 5 169,00 lei 201,11 lei
 • Prețul afișat nu include personalizarea. Serviciile de grafică și produsele personalizate (îmbrăcăminte, print, promoționale) se plătesc 100% în avans. Pentru detalii veți fi contactat de un operator ulterior plasării comenzii!

   
  • Dimensiune A2: 594x420mm
  • Panou pietonal / People Stopper A2 - două fețe, rama Snap realizată din profile rectangulare din aluminiu ce îi conferă un aspect estetic excelent, permițând schimbarea rapidă a printului în trei pași : deschidere profil, introducere print, închidere profil.
  • Panou pietonal / People Stopper A2 - două fețe permite afișarea printului pe ambele parți și permite afișarea stradală de materiale publicitare și reclame.
  • Construcția profilului este din aluminiu de 25 mm ceea ce ii ofera garanția rigiditații, printul fiind acoperit de o folie groasă antireflectorizantă.Sistemul este prevăzut cu piciorușe pentru susținere.
  • Greutate unitară : 10 kg.
  Vezi mai mult
  Culoare
  Gri
  Tip produs
  Panou prezentare
  Tip montare
  De sine statator
  Utilizare
  Exterior
  Material
  Aluminiu
  Produs nou

  Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în comandă. Vânzătorul va emite către client o factură pentru produsele și serviciile livrate, obligația clientului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

  Facturile emise de vânzător pentru produsele aferente unor comenzi ce vor fi livrate prin curier se vor transmite clientului prin email la momentul confirmării comenzii de către vânzător. Facturile aferente unor produse care nu au fost preluate de catre client vor fi anulate de către vânzător la momentul la care aceste produse vor fi restituite de curier.

  Plata se poate face online (card bancar), OP sau ramburs.

  Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, cu condiția ca aceasta să fi fost confirmată de către General Prest SRL. Stabilirea curierului cu care se expediază fiecare comandă se face de către General Prest SRL. În ziua de duminică nu se fac livrari. În anumite cazuri, în functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

  Data estimată de livrare poate varia în funcție de cantitățile produselor comandate și este cuprinsă între 3 si 10 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. In mod cu totul excepțional (revizii tehnice, întreruperi de curent s.a.m.d ce pot afecta producția) termenul de livrare poate fi prelungit, acest aspect fiind comunicat clientului prin mail sau telefon. Clientul poate opta pentru anularea comenzii în acestă situație, iar General Prest SRL se obligă să returneze, dacă este cazul, suma achitată în avans

  Clientul va fi contactat telefonic de către curier în prealabil pentru a obține confirmarea prezenței acestuia la adresa comunicată în momentul validării comenzii pe site.

  Nu exista recenzii!

  24 alte produse in aceeasi categorie:

  Produs adaugat cu succes!
  Produs adăugat cu succes in listă!