Print Alucobond Caserat Cu...
Print Alucobond Caserat Cu...
Print Alucobond Caserat Cu...
Print Alucobond Caserat Cu...
Print Alucobond Caserat Cu...

Print Alucobond Caserat Cu Autocolant/ Printat UV

00004086
TOTAL: de la 285,60 lei142,80 lei (cu TVA)


 

Placa bond este un material rezistent, ușor de adaptat și montat format din doua plăci de aluminiu și un miez de polietilenă.

Placa bond este o soluție optimă pentru placarea cladirilor din beton sau zidarie cu destinație comercială, târguri și expoziții, diverse clădiri, , zone de acces etc, pentru confecționarea totem-urilor sau pentru decorarea stațiilor Peco.

Materialul folosit are o rezistență ridicată la factorii externi: ploi, poluare, coroziune sau raze ultraviolete.

Având un aspect modern și elegant, placa bond poate fi cu ușurință transformată într-un instrument publicitar foarte eficient.

Vezi mai mult
Produs nou

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în comandă. Vânzătorul va emite către client o factură pentru produsele și serviciile livrate, obligația clientului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Facturile emise de vânzător pentru produsele aferente unor comenzi ce vor fi livrate prin curier se vor transmite clientului prin email la momentul confirmării comenzii de către vânzător. Facturile aferente unor produse care nu au fost preluate de catre client vor fi anulate de către vânzător la momentul la care aceste produse vor fi restituite de curier.

Plata se poate face online (card bancar), OP sau ramburs.

Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, cu condiția ca aceasta să fi fost confirmată de către General Prest SRL. Stabilirea curierului cu care se expediază fiecare comandă se face de către General Prest SRL. În ziua de duminică nu se fac livrari. În anumite cazuri, în functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

Data estimată de livrare poate varia în funcție de cantitățile produselor comandate și este cuprinsă între 3 si 10 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. In mod cu totul excepțional (revizii tehnice, întreruperi de curent s.a.m.d ce pot afecta producția) termenul de livrare poate fi prelungit, acest aspect fiind comunicat clientului prin mail sau telefon. Clientul poate opta pentru anularea comenzii în acestă situație, iar General Prest SRL se obligă să returneze, dacă este cazul, suma achitată în avans

Clientul va fi contactat telefonic de către curier în prealabil pentru a obține confirmarea prezenței acestuia la adresa comunicată în momentul validării comenzii pe site.


Pentru a alege, culoarea, mărimea, cantitatea, metoda și zona de personalizare configurați produsul!


Dimensiuni:
Total: 1 /m2
Grosime placă
Print
REZUMAT PRODUS
Cantitate Preț fara TVA/m2 Preț cu TVA/m2
20+ Cere oferta personalizata
11 - 19 120,00 lei 142,80 lei
5 - 10 144,00 lei 171,36 lei
2 - 4 192,00 lei 228,48 lei
1 - 2 240,00 lei 285,60 lei
TOTAL: de la 285,60 lei142,80 lei (cu TVA)


  • 12 alte produse in aceeasi categorie:


    Produs adaugat cu succes!
    Produs adăugat cu succes in listă!

    Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.