Print Mapă De Prezentare

Print Mapă De Prezentare

In stoc
00000516
TOTAL: de la 8,33 lei4,52 lei (cu TVA)

 

Mapele de prezentare reflectă profesionalismul firmei dumneavoastră precum și calitatea serviciilor sau produselor companiei.

Fie că sunt folosite în scop publicitar sau doar de găzduire a unor documente, de arhivare sau chiar ca și cadouri corporatiste, mapele de prezentare sunt un bun instrument de marketing care oferă un impact vizual puternic atunci când vă aflați pentru prima dată în fața unor parteneri de afaceri sau a unor clienți importanți.

Imprimarea mapelor de prezentare se realizează prin policromie, față - verso și pe diferite suporturi.

Mapele de prezentare pot fi prevăzute cu buzunar pentru inserarea carților de vizită sau a diferitelor materiale utile, de tipul voucher, talon, cupon etc.

Pentru o durabilitate cât mai îndelungată, mapele de prezentare pot fi plastifiate fie pe una dintre parți, fie pe ambele.

Echipa noastră de graficieni vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta să creați propriul design al mapelor dumneavoatră de prezentare.

Vezi mai mult
Produs nou

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în comandă. Vânzătorul va emite către client o factură pentru produsele și serviciile livrate, obligația clientului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Facturile emise de vânzător pentru produsele aferente unor comenzi ce vor fi livrate prin curier se vor transmite clientului prin email la momentul confirmării comenzii de către vânzător. Facturile aferente unor produse care nu au fost preluate de catre client vor fi anulate de către vânzător la momentul la care aceste produse vor fi restituite de curier.

Plata se poate face online (card bancar), OP sau ramburs.

Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, cu condiția ca aceasta să fi fost confirmată de către General Prest SRL. Stabilirea curierului cu care se expediază fiecare comandă se face de către General Prest SRL. În ziua de duminică nu se fac livrari. În anumite cazuri, în functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

Data estimată de livrare poate varia în funcție de cantitățile produselor comandate și este cuprinsă între 3 si 10 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. In mod cu totul excepțional (revizii tehnice, întreruperi de curent s.a.m.d ce pot afecta producția) termenul de livrare poate fi prelungit, acest aspect fiind comunicat clientului prin mail sau telefon. Clientul poate opta pentru anularea comenzii în acestă situație, iar General Prest SRL se obligă să returneze, dacă este cazul, suma achitată în avans

Clientul va fi contactat telefonic de către curier în prealabil pentru a obține confirmarea prezenței acestuia la adresa comunicată în momentul validării comenzii pe site.


REZUMAT PRODUS
Cantitate Preț fara TVA/buc Preț cu TVA/buc
300+ 4,52 lei 5,38 lei
200 - 299 5,00 lei 5,95 lei
100 - 199 5,36 lei 6,37 lei
50 - 100 7,00 lei 8,33 lei
TOTAL: de la 8,33 lei4,52 lei (cu TVA)

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 50.


  • 5 alte produse in aceeasi categorie:


    Produs adaugat cu succes!
    Produs adăugat cu succes in listă!

    Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.