100.000+ produse realizate

 

Expert în marketing dedicat

 

Producție personalizată

 

Sprijin complet

Ramă A0 Click Poster, Snap
Ramă A0 Click Poster, Snap
Ramă A0 Click Poster, Snap
Ramă A0 Click Poster, Snap
Ramă A0 Click Poster, Snap
Ramă A0 Click Poster, Snap
Ramă A0 Click Poster, Snap
Ramă A0 Click Poster, Snap
Ramă A0 Click Poster, Snap

Ramă A0 Click Poster, Snap

In stoc
09000654

Ai posibilitatea să comanzi print și concepție grafică selectând produsele alăturate!

Prețul de mai jos nu include printul și grafica, este doar prețul ramei (fara TVA).

 • optional .png .jpg .gif
171,81 lei
171,81 lei ( Fără TVA )
( 204,45 lei cu TVA )
Pret de la 137,45 lei
Cantitate Preț fără TVA/buc
20 163,22 lei
60 154,63 lei
100 146,04 lei
200 137,45 lei

Prețul afișat nu include personalizarea. Serviciile de grafică și produsele personalizate (îmbrăcăminte, print, promoționale) se plătesc 100% în avans. Pentru detalii veți fi contactat de un operator ulterior plasării comenzii!

 •  

  Ramă Click Poster A0 ( 841mm x 1189mm ), o ramă din aluminiu cu lățime de 32 mm, de culoare argintie având spatele din plastic, un sistem simplu cu un aspect estetic excelent care permite schimbare rapidă a printului în trei pași : deschidere profil, introducere print, închidere profil.

  Ramă Click Poster A0 este prevăzută cu un film de protecție anti-reflexiv care acoperă printul.

  Setul conține Rama + Șuruburi pentru montare.

  Vezi mai mult
  Avilo

  Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în comandă. Vânzătorul va emite către client o factură pentru produsele și serviciile livrate, obligația clientului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

  Facturile emise de vânzător pentru produsele aferente unor comenzi ce vor fi livrate prin curier se vor transmite clientului prin email la momentul confirmării comenzii de către vânzător. Facturile aferente unor produse care nu au fost preluate de catre client vor fi anulate de către vânzător la momentul la care aceste produse vor fi restituite de curier.

  Plata se poate face online (card bancar), OP sau ramburs.

  Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, cu condiția ca aceasta să fi fost confirmată de către General Prest SRL. Stabilirea curierului cu care se expediază fiecare comandă se face de către General Prest SRL. În ziua de duminică nu se fac livrari. În anumite cazuri, în functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

  Data estimată de livrare poate varia în funcție de cantitățile produselor comandate și este cuprinsă între 3 si 10 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. In mod cu totul excepțional (revizii tehnice, întreruperi de curent s.a.m.d ce pot afecta producția) termenul de livrare poate fi prelungit, acest aspect fiind comunicat clientului prin mail sau telefon. Clientul poate opta pentru anularea comenzii în acestă situație, iar General Prest SRL se obligă să returneze, dacă este cazul, suma achitată în avans

  Clientul va fi contactat telefonic de către curier în prealabil pentru a obține confirmarea prezenței acestuia la adresa comunicată în momentul validării comenzii pe site.

  Nu exista recenzii!
  Produs adaugat cu succes!
  Produs adăugat cu succes in listă!