Sistem Roll Up Standard - 150x200cm
Sistem Roll Up Standard - 150x200cm
Sistem Roll Up Standard - 150x200cm
Sistem Roll Up Standard - 150x200cm
Sistem Roll Up Standard - 150x200cm
Sistem Roll Up Standard - 150x200cm

Sistem Roll Up Standard - 150x200cm

In stoc
9000004

Ai posibilitatea să comanzi print și concepție grafică selectând produsele alăturate!

Prețul de mai jos nu include printul și grafica, este doar prețul roll-up-ului (fără TVA).

 • optional .png .jpg .gif
de la 212,42 lei (cu TVA)
Cantitate Preț fara TVA/buc Preț cu TVA/buc
20+ Cere oferta personalizata
12 - 19 178,50 lei 212,42 lei
8 - 11 189,00 lei 224,91 lei
5 - 7 195,30 lei 232,41 lei
3 - 4 199,50 lei 237,41 lei
1 - 3 210,00 lei 249,90 lei
 • Prețul afișat nu include personalizarea. Serviciile de grafică și produsele personalizate (îmbrăcăminte, print, promoționale) se plătesc 100% în avans. Pentru detalii veți fi contactat de un operator ulterior plasării comenzii!

   

  Roll Up Standard 150x200cm - un suport media sofisticat prevăzut cu o casetă elegantă, cu bază largă stabilă, confecţionată dintr-un aluminiu gros şi rezistent oferind garanţia stabilitaţii. 
  Roll Up Standard 150x200 cmeste un sistem premium având un profil superior de prindere Clip - Clap care se fixează rapid şi comod, transportul acestuia fiind asigurat de geanta de transport inclusă în pachet.
  Materialul recomandat pentru acest Roll Up este Blockout sau Banner ( 225 - 250 g/m2 ).
  Greutate: 4.3 kg
  Prețul are inclus montajul printului.

  • ALUMINIU RIGID = GARANŢIA STABILITĂŢII ! 
  • TIJA NU IESE pe deasupra Printului ROLL-UP = ASPECT ESTETIC ! 
  • PROFILUL SUPERIOR CU PRINDERE (CLIP - CLAP) = Printul se fixează REPEDE și COMOD. 
  • Bandă PUTERNICĂ "3M" = Fixarea SIGURĂ a printului la Casetă. 
  • Construcţie: ALUMINIU Anodizat.
  • În set: Construcţia + Geantă Solidă de Transport. 
  • Material recomandat: BLOCKOUT sau Banner (225-250 g/m2).
  • ROLL-UP = Sistem de Prezentare cu Print care se Rulează și se ascunde în Casetă ! (Printul este protejat în timpul Transportului și în Magazie)

  Vezi mai mult
  Culoare
  Argintiu/Gri
  Tip produs
  Sistem de prezentare
  Tip montare
  De sine statator
  Utilizare
  Interior
  Material
  Aluminiu
  Roll up
  Produs nou

  Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în comandă. Vânzătorul va emite către client o factură pentru produsele și serviciile livrate, obligația clientului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

  Facturile emise de vânzător pentru produsele aferente unor comenzi ce vor fi livrate prin curier se vor transmite clientului prin email la momentul confirmării comenzii de către vânzător. Facturile aferente unor produse care nu au fost preluate de catre client vor fi anulate de către vânzător la momentul la care aceste produse vor fi restituite de curier.

  Plata se poate face online (card bancar), OP sau ramburs.

  Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, cu condiția ca aceasta să fi fost confirmată de către General Prest SRL. Stabilirea curierului cu care se expediază fiecare comandă se face de către General Prest SRL. În ziua de duminică nu se fac livrari. În anumite cazuri, în functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

  Data estimată de livrare poate varia în funcție de cantitățile produselor comandate și este cuprinsă între 3 si 10 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. In mod cu totul excepțional (revizii tehnice, întreruperi de curent s.a.m.d ce pot afecta producția) termenul de livrare poate fi prelungit, acest aspect fiind comunicat clientului prin mail sau telefon. Clientul poate opta pentru anularea comenzii în acestă situație, iar General Prest SRL se obligă să returneze, dacă este cazul, suma achitată în avans

  Clientul va fi contactat telefonic de către curier în prealabil pentru a obține confirmarea prezenței acestuia la adresa comunicată în momentul validării comenzii pe site.

  Nu exista recenzii!

  3 alte produse in aceeasi categorie:

  Produs adaugat cu succes!
  Produs adăugat cu succes in listă!

  Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.