Fiecare lucrare trebuie să aibă dimensiunile și rezoluția corespunzătoare de 300 dpi.

Șabloane pentru anumite produse sunt disponibile la cerere!

Crearea unui fisier pentru print

Este important să aveți pozele corecte, astfel încât produsul dvs. să arate bine atunci când este imprimat. Dacă alegeți să vă creați singur fișierul, țineți cont de urmatoarele specificații:

Culoare: fișierul dumneavoastră trebuie să fie trimis în culorile CMYK.

Tip fișier: fișierul dvs. trebuie să fie salvat în extensia corectă de fișier, de preferință în format PDF.

Margini sau bleed: designul are nevoie de niște margini pentru tăierea. Puteți găsi marjele necesare pentru produsele dvs. în șabloanele tehnice disponibile la cerer sau pe site-ul nostru.

Rezoluţie: Fișierul dvs. trebuie să aibă o calitate suficient de înaltă (aflați calitatea necesară fiecărui produs pe paginile produsului sau intrebati un specialist de la noi.

Text: fonturile din designul dvs. trebuie să fie convertite la curbe.

Mărimea: dimensiunea grafici dvs. trebuie să se potrivească cu produsul dvs. Consultați șablonul produsului dvs. pentru a stii exact dimensiunea potrivită.

Specificații suplimentare; accesați specificațiile de trimitere din pagina produsului a produsului dvs. și verificați în continuare toate specificațiile necesare pentru a vă asigura că va fi imprimat perfect!

După ce ați terminat designul, îl puteți încărca în comandă sau sa il trimiteti pe email info@click-stop.ro

Un mic sfat, există întotdeauna disponibilitatea noastra după trimiterea fișierului de catre dvs. de a primi de la noi o verificare manuală gratuită a fișierului efectuată de experții noștri. Nu vom începe niciodată să vă imprimăm designul fără aprobarea dvs. pentru dovada digitală.

EXEMPLE de cateva cerite tehnice generale de realizare a unui fiser pentru print:

(in cazul în care designul este realizat de către dvs.)

 •  Format document: PDF X3 sau PS (postscript) numai dacă generarea lor se face profesional. Acceptăm şi fisiere în format sursă: PSD, TIFF (numai pentru imagini şi puţin text), AI, CDR (max. X19).
 •  Rezoluţia: 300 DPI.
 •  Modul de culoare folosit (inclusiv pentru imaginile din document): CMYK.

ATENTIE! Chiar dacă lucraţi corect (în sistem CMYK), e posibil ca rezultatul tipărit să difere de imaginea afişată pe monitorul dvs.. Pentru a vă convinge că nu vor apare astfel de diferenţe, este recomandat să vă controlaţi grafica, folosind o scală de culoare tipărita (mostrar)

 •  Fişierul trimis trebuie să corespundă uneia din marimile acceptate pentru produsul comandat3
 •  Imaginile sunt incorporate (incluse) în fişierul trimis
 •  Fonturile sunt convertite la curbe
 •  Textele în negativ (alb sau culoare deschisă pe fond închis), trebuie să aibă minim 8 puncte dacă sunt cu caracter cu serif şi minim 7 puncte dacă sunt caractere sansserif;
 •  Textele în negativ (alb sau culoare deschisă pe fond închis), trebuie să aibă minim 8 puncte dacă sunt cu caracter cu serif şi minim 7 puncte dacă sunt caractere sansserif;
 •  dacă fundalul este compus din 2 sau mai multe culori, minim 7 puncte cu serif şi 5,5 puncte sansserif;
 •  dacă fundalul este dintr-o singură culoare, sau dintr-o culoare plină (90-100%), secondat de o culoare de nuanţare (max. 50%), minim 7 puncte cu serif şi 5,5 puncte sansserif;.
 •  Culoarea textului sau a liniilor fine negre trebuie sa fie negru K, nu negru din CMYK
 •  Rebord (bleed) de 3 mm. În jurul formatului finit trebuie să existe o margine exterioră de 3 mm de aceeaşi culoare pentru tăiere. În afară de aceasta margine trebuie să mai existe o margine interioara de 3 mm în care să nu existe text. Aceasta margine de 3 + 3 mm este valabila pentru tot peripetru.
Produs adaugat cu succes!
Produs adăugat cu succes in listă!

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.