Click-Stop oferă soluții complete de print. De ce să realizezi toate printurile într-un singur loc?

Printul publicitar deține un rol crucial în dezvoltarea oricărei afaceri. Fiind o investiție necesară pentru comunicarea eficientă cu publicul țintă, acțiunile pe care un business le întreprinde în raport cu utilizarea printului outdoor și indoor trebuie să facă parte dintr-o strategie bine definită.

Investiția inteligentă în servicii de print determină succesul unei strategii de promovare. Pentru a asigura eficientizarea costurilor, economisirea timpului, dar și omogenitatea produselor care îți sunt livrate, este recomandat să apelezi la o singură companie pentru producția materialelor tale publicitare.

Pentru a putea realiza toate printurile într-un singur loc, trebuie să selectezi o firmă care pune la dispoziție categorii variate de produse, precum și toate soluțiile de care ai nevoie în implementarea completă a viziunii tale publicitare. Astfel, printr-o acțiune unică, o singură comandă și consultanță specializată, vei obține toate resursele necesare pentru punerea în practică a strategiei de promovare.

Click-Stop îți oferă această posibilitate, deoarece îți pune la dispoziție servicii complete de print outdoor și indoor. Astfel, la inițierea unei colaborări, poți beneficia de soluții complete, prin care se asigură livrarea unor produse de calitate în timp util, dar și de consultanță sau servicii de grafică oferite de oameni cu o experiență bogată în domeniu. 

Tipurile de print oferite de Click-Stop

Printuri autocolante destinate diferitelor suprafețe indoor & outdoor

Folia autocolantă cu print personalizat va fi mereu un instrument publicitar la care business-urile apelează cu mare încredere. Acest tip de produse oferă o doză mare de flexibilitate, precum și o ușurință de aplicare și o durabilitate ridicată.

Utilitatea lor este variată: de la aplicarea pe vitrine, sigle de firmă și standuri expoziționale, până la autovehicule, podele (floor graphics) și multe altele. Produsele sunt concepute în funcție de suprafețele pentru care sunt destinate. De exemplu, un print autocolant pentru podea conține o folie special concepută pentru rezistența la trafic intens, având aderență mare și fiind dublat de o folie de protecție.

Ca suport simplu și clasic, folia autocolantă rămâne unul dintre cele mai populare produse în scopuri publicitare.

Bannere publicitare

Unul dintre cele mai comune suporturi publicitare este bannerul. Destinat atât uzului outdoor, cât și indoor, un banner publicitar oferă foarte multă vizibilitate.

Click-Stop realizează bannere din fibră textilă acoperită cu PVC, foarte rezistentă la factorii de mediu și la rupere. Utilizările diverse constau în: afișaj stradal, copertine, prelate auto, reclame luminoase și multe alte aplicații.

În funcție de destinația produsului, se folosesc materiale specifice: fronlit, backlit sau blockout. Selecția materialului potrivit este un proces asigurat de consultanța specializată pe care o punem la dispoziție.

Print Window Graphic

Acest tip de print publicitar este unul utilizat în principal pentru geamuri, fiind realizat dintr-o folie PVC albă, lucioasă la suprafață și neagră pe partea cu adezivul.

Marele avantaj a acestei categorii de print este păstrarea luminii naturale, în contextul decorării geamurilor sau vitrinelor cu mesaje de comunicare atractive și relevante pentru consumatori. Perforațiile mărunte de la nivelul foliei oferă posibilitatea propagării luminii, în timp ce imaginea rămâne omogenă și clară.

Utilitatea este diversă și permite decorarea suprafețelor vitrate: vitrinele magazinelor, geamurile mijloacelor de transport în comun, geamurile clădirilor.

Print Mesh

Această categorie se încadrează în printurile de mari dimensiuni, prin care se folosește un material cu greutate redusă, flexibil și perforat, astfel încât el să permită pătrunderea vântului și a luminii.

El este ideal pentru clădiri, stadioane, săli de sport sau orice sală de mari dimensiuni.

Print afișe de mari dimensiuni

Clasicul afiș este un suport extrem de eficient de promovare. Click-Stop realizează afișe de mari dimensiuni cu o calitate înaltă a imprimării și o rezoluție mare.

Mai mult decât atât, factori precum rezistența, cernelurile cu aspect viu și culori puternice, dar și viteza mare de print asigură toate beneficiile ce pot fi obținute printr-un astfel de print.

Alte variante de print

Pe lângă categoriile menționate, în catalogul Click-Stop se regăsesc și următoarele tipuri de produse: folii șablare pentru decor, print PVC caserat cu autocolant sau printat UV (foamboard), print alucobond caserat cu autocolant sau printat UV, print canvas tablou, print folie magnetică pentru mașini, print plexiglas, prin autocolant tablă școlară, print PP Banner, print tapet personalizat (Wallfleece/Wallart).

În concluzie, Click-Stop oferă servicii complete de print. Toate nevoile tale de print pot fi acoperite, punându-ți astfel în valoare business-ul și contribuind la dezvoltarea brand-ului acestuia, precum și la implementarea strategiei tale de promovare. Pentru detalii suplimentare, alte specificații tehnice și tot ceea ce trebuie să cunoști pentru achiziția resurselor publicitare de care ai nevoie, Click-Stop îți stă la dispoziție atât la adresa de e-mail, cât și prin apel telefonic. Detaliile de contact se găsesc aici.