Completarea formularului este obligatorie pentru rezervarea invitatiei! După înscriere veți fi contactat de un reprezentat pentru detalii suplimentare și confirmare.

Termeni și Condiții:

2.1 Accesul la Eveniment: Înscrierea vă conferă dreptul de acces la Evenimentul CLICKEVENTUM. Costurile suplimentare legate de participare vor fi suportate integral de dvs. Zeet Consult SRL nu își asumă răspunderea pentru aceste costuri. Accesul la Eveniment poate fi în următoarele calități: a) Participanți în public - administratori / personal care activează în orice domeniu. b) Participanți care susțin prezentări ale firmelor lor. c) Invitați - specialiști în domeniul business. d) Sponsori - Firme care contribuie la organizarea evenimentului sau oferă servicii în cadrul evenimentului.
2.2 Utilizarea Imaginii: Prin participarea la Eveniment, vă dați acordul ca Zeet Consult SRL să utilizeze imaginea dvs. în diverse moduri fără a fi nevoie de aprobare suplimentară sau plată.2.3 Conținutul Evenimentului: Zeet Consult SRL își rezervă dreptul de a modifica aspectele Evenimentului fără notificare prealabilă. - Evenimentul va fi înregistrat și făcut public. 3. Conduite Interzise: Nu puteți partaja, vinde sau oferi accesul altor persoane fără acordul organizatorului. Comportamentul perturbator poate duce la eliminarea dvs. din Eveniment. 4. Tarife și Înscrieri:Plata taxei este datorată la înscriere conform facturii emise de organizator.Refuzul plății poate duce la restricționarea accesului la eveniment. 5. Asigurarea Calității: Feedback-ul dvs. este binevenit pentru îmbunătățirea experienței sociale la Eveniment. Modificările în program pot apărea, dar organizatorul va încerca să ofere soluții.
6. Politica privind anularea înregistrării și rambursarea taxei: Anularea cu notificare cu cel puțin 10 zile înainte poate duce la returnarea a 50% din taxa. În cazuri de forță majoră sau imposibilitate de participare, se pot oferi opțiuni pentru taxă. 7. Confidențialitatea în ce vă privește e importantă pentru noi: Zeet Consult SRL colectează și procesează datele personale în scopurile contractuale. Datele dvs. nu sunt transmise terților în scopuri de marketing. 8. Proprietate Intelectuală:Toate drepturile de proprietate intelectuală legate de Eveniment sunt deținute de Zeet Consult SRL sau de expozanți/vorbitori.Utilizarea mărcilor comerciale și numelor comerciale este permisă doar cu permisiunea scrisă a Zeet Consult SRL.

Produs adaugat cu succes!
Produs adăugat cu succes in listă!