100.000+ produse realizate

 

Expert în marketing dedicat

 

Producție personalizată

 

Peste 3500 clienți

 

Livrare prin curier

 

Peste 15 ani de experiență

Banner
Banner

Banner

00004356

Prețul este per m2! Va rugam sa ne transmiteti dimensiunile dorite pentru a va oferi un preț corect!

 • optional .png .jpg .gif
Dimensiuni:
Total: 1 /m2
de la 119,00 lei (cu TVA)
Pret total: 119,00 lei
price 100,00 lei (fara TVA)
price 119,00 lei (inclusiv TVA)
 • Prețul afișat nu include personalizarea. Serviciile de grafică și produsele personalizate (îmbrăcăminte, print, promoționale) se plătesc 100% în avans. Pentru detalii veți fi contactat de un operator ulterior plasării comenzii!

   

  Banner-ul este cel mai comun și mai utilizat suport publicitar, cu dimensiuni variabile, care poate fi folosit atât indoor cât și outdoor.

  Materialul utilizat la realizarea lui este fibra textilă acoperită cu PVC oferindu-i o rezistenţă îndelungată în timp la factorii de mediu și la rupere.

  Banner-ul este folosit ca și panou publicitar, la reclame luminoase, prelate auto, afișaj stradal, copertine etc.

  În funcție de destinația produsului finit, se folosesc diferite tipuri de materiale: frontlit, backlit sau blockout.

  Materiale:FRONTLIT - Folosit la realizarea bannerelor cu iluminare frontală cu print pe o faţă.

  Este un material flexibil, mat, portivit printurilor de mici sau mari dimensiuni.

  Are o gamă largă de utilitate outdoor: bannere, display-uri, panouri, printuri digitale de mari dimensiuni iluminate din fața.

  BLACKLIT - Folosit la realizarea bannerelor cu iluminare din spate.

  Materialul din care este realizat este PVC, flexibil, de culoare albă, netexturat și translucid.

  Are o gamă largă de utilitate atât indoor cât și outdoor: casete luminoase, lightbox-uri, display-uri iluminate din spate etc.

  BLOCKOUT - Folosit la realizarea bannerelor printate pe ambele feţe.

  Materialul este opac, compus din trei straturi de ţesătură de poliester, foarte rezistent.

  Banner-ul are tiv și capse (o capsă la fiecare 50cm).

  Vezi mai mult
  Produs nou

  Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în comandă. Vânzătorul va emite către client o factură pentru produsele și serviciile livrate, obligația clientului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

  Facturile emise de vânzător pentru produsele aferente unor comenzi ce vor fi livrate prin curier se vor transmite clientului prin email la momentul confirmării comenzii de către vânzător. Facturile aferente unor produse care nu au fost preluate de catre client vor fi anulate de către vânzător la momentul la care aceste produse vor fi restituite de curier.

  Plata se poate face online (card bancar), OP sau ramburs.

  Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, cu condiția ca aceasta să fi fost confirmată de către General Prest SRL. Stabilirea curierului cu care se expediază fiecare comandă se face de către General Prest SRL. În ziua de duminică nu se fac livrari. În anumite cazuri, în functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

  Data estimată de livrare poate varia în funcție de cantitățile produselor comandate și este cuprinsă între 3 si 10 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. In mod cu totul excepțional (revizii tehnice, întreruperi de curent s.a.m.d ce pot afecta producția) termenul de livrare poate fi prelungit, acest aspect fiind comunicat clientului prin mail sau telefon. Clientul poate opta pentru anularea comenzii în acestă situație, iar General Prest SRL se obligă să returneze, dacă este cazul, suma achitată în avans

  Clientul va fi contactat telefonic de către curier în prealabil pentru a obține confirmarea prezenței acestuia la adresa comunicată în momentul validării comenzii pe site.

  Nu exista recenzii!

  10 alte produse in aceeasi categorie:

  Produs adaugat cu succes!
  Produs adăugat cu succes in listă!