Despre noi

Clickstop SRL este o companie inovatoare și dedicată care funcționează ca o unitate protejată autorizată, cu nr. 1217/30.06.2021, oferind servicii de calitate și creând oportunități de angajare pentru persoanele cu dizabilități.

Ne considerăm un partener de încredere și suntem dornici să colaborăm cu dumneavoastră pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele. Suntem flexibili și deschiși la personalizarea serviciilor în funcție de nevoile și cerințele dumneavoastră.

Obiectivul nostru este să construim parteneriate de durată cu clienții noștri, bazate pe încredere reciprocă și satisfacție continuă. Suntem gata să ne aliniem cu obiectivele și valorile dumneavoastră, oferindu-vă servicii de înaltă calitate și fiind mereu deschiși la feedback și îmbunătățiri.

Avem posibilitatea de a oferii o gamă variată de produse ce pot fi personalizate precum: îmbrăcăminte, sisteme de afișare, printuri de mari dimensiuni pentru indoor sau outdoor, tipar digital sau offest, materiale promoționale, cadouri, etc. Chiar și servicii de concepție grafică și montaj la nevoie.

Contactați-ne chiar astăzi pentru a discuta mai multe despre cum putem colabora împreună și despre cum click-stop.ro poate contribui la succesul și dezvoltarea afacerii dumneavoastră.

Suntem nerăbdători să lucrăm alături de dumneavoastră!

Formular de cerere ofertă

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta prin email info@click-stop.ro sau la numarul de telefon 0371 236 414

Produse & Servicii Personalizate

De ce să colaborezi cu o Unitate Protejată?

Companiile care dețin cel puțin 50 de angajați sunt obligate să angajeze persoane cu dizabilități într-un procent de cel puțin 4% din totalul personalului. Dacă nu respectă această directivă, ele sunt obligate să plătească o sumă de 50% din salariul minim brut național înmulțit cu numărul de locuri de muncă care nu revin persoanelor cu handicap.

Totuși, firmele care se regăsesc în această situație au și o altă soluție. Ele pot să colaboreze cu o unitate protejată autorizată, achiziționând produse sau servicii cu o sumă echivalentă celei datorate la stat. Această opțiune prezintă mai multe beneficii.

Economisești bani

Costurile din impozitul obligatoriu merg către servicii și produse utile activității business-ului tău.

Contribui social

Te implici direct în integrarea socioprofesională a oamenilor cu dizabilități și în asigurarea calității mediului lor de lucru.

Consultanță

Unele unități protejate, precum Click-Stop, oferă consultanță în achiziția lunară a produselor conform nevoilor firmei tale.

Flexibilitate

Poți alege bunuri de o valoare identică cu suma datorată sau la o valoare diferită de aceasta.

Experiența Noastră

Peste 10000 clienți mulțumiți

100.000+ produse realizate

Expert în marketing dedicat

Livrare prin curier rapid

Producție personalizată

Peste 15 ani de experiență

Blog

Din experiențele noastre personale, am descoperit că a comanda obiecte personalizate nu este un lucru ușor. Așadar, am creat un blog plin de articole utile și inspiraționale pentru a face următoarea ta comandă o experință plăcută.

Parteneri de încredere

Informații Utile

Descărcați Autorizația de funcționare ca Unitate Protejată, împreună cu catalogul nostru de produse.
Raport de activitate pentru anul 2021
Raport de activitate pentru anul 2023
Notă privind completarea domeniilor de activitate ale unității protejate autorizate
Raport activitate UP an 2022 Clickstop SRL
Produs adaugat cu succes!
Produs adăugat cu succes in listă!