Unitate Protejată

 

100.000+ produse realizate

 

Expert în marketing dedicat

 

Producție personalizată

 

Peste 4500 clienți

 

Livrare prin curier

 

Peste 15 ani de experiență

Folie sablare
Folie sablare
Folie sablare
Folie sablare
Folie sablare

Folie sablare

00003590

Prețul este per m2! Va rugam sa ne transmiteti dimensiunile dorite pentru a va oferi un preț corect!

 • optional .png .jpg .gif
Dimensiuni:
Total: 1 /m2
Finisări autocolant
de la 71,40 lei (cu TVA)

Cantitate Preț fara TVA/m2 Preț cu TVA/m2
20+ Cere oferta personalizata
11 - 19 60,00 lei 71,40 lei
5 - 10 72,00 lei 85,68 lei
2 - 4 96,00 lei 114,24 lei
1 - 2 120,00 lei 142,80 lei
 • Prețul afișat nu include personalizarea. Serviciile de grafică și produsele personalizate (îmbrăcăminte, print, promoționale) se plătesc 100% în avans. Pentru detalii veți fi contactat de un operator ulterior plasării comenzii!

   

  Geamurile sau suprafețele vitrate ale birourilor, restaurantelor, cafenelelor, sălilor de sport, ale locuințelor și nu numai pot fi transformate intr-un element de design care poate să surprindă ochii trecătorilor.

  Foliile de sablare reprezintă una dintre metodele simple, ieftine și eficiente de design al suprafețelor de sticlă.

  Indiferent că doriți să aveți intimitatea spațiului, evitând privirile indiscrere sau doar să obțineți personalizarea acestuia, foliile de sablare vă ajută să obțineți efecte de prezentare deosebite.

  Folia de sablare printată fiind una dintre cele mai eficiente metode de publicitate nu numai că îți va decora spațiul dar îți va face vizibil și brandul.

  Personalizarea geamurilor sediilor de firme sau a spațiilor comerciale cu folie de sablare are un aspect deosebit de frumos atrăgând privirile trecătorilor.

  Vezi mai mult
  Produs nou

  Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în comandă. Vânzătorul va emite către client o factură pentru produsele și serviciile livrate, obligația clientului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

  Facturile emise de vânzător pentru produsele aferente unor comenzi ce vor fi livrate prin curier se vor transmite clientului prin email la momentul confirmării comenzii de către vânzător. Facturile aferente unor produse care nu au fost preluate de catre client vor fi anulate de către vânzător la momentul la care aceste produse vor fi restituite de curier.

  Plata se poate face online (card bancar), OP sau ramburs.

  Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, cu condiția ca aceasta să fi fost confirmată de către General Prest SRL. Stabilirea curierului cu care se expediază fiecare comandă se face de către General Prest SRL. În ziua de duminică nu se fac livrari. În anumite cazuri, în functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

  Data estimată de livrare poate varia în funcție de cantitățile produselor comandate și este cuprinsă între 3 si 10 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. In mod cu totul excepțional (revizii tehnice, întreruperi de curent s.a.m.d ce pot afecta producția) termenul de livrare poate fi prelungit, acest aspect fiind comunicat clientului prin mail sau telefon. Clientul poate opta pentru anularea comenzii în acestă situație, iar General Prest SRL se obligă să returneze, dacă este cazul, suma achitată în avans

  Clientul va fi contactat telefonic de către curier în prealabil pentru a obține confirmarea prezenței acestuia la adresa comunicată în momentul validării comenzii pe site.

  Nu exista recenzii!

  17 alte produse in aceeasi categorie:

  Produs adaugat cu succes!
  Produs adăugat cu succes in listă!

  Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.