Print Window Graphic Publicitar
Print Window Graphic Publicitar
Print Window Graphic Publicitar
Print Window Graphic Publicitar
Print Window Graphic Publicitar

Print Window Graphic Publicitar

00002922
TOTAL: de la 142,80 lei71,40 lei (cu TVA)


 

Window Graphic este un suport publicitar realizat dintr-o folie PVC specială pentru geamuri, albă - lucioasă la suprafață si neagră pe partea cu adezivul.

Window Graphic reprezintă metoda de personalizare a geamurilor și vitrinelor pe care o folosiți când nu doriți să renunțați total la lumina naturală.

Window Graphic este un material adeziv cu perforații mărunte astfel că din exterior va apărea o imagine omogenă și clară, însă fără a ecrana în totalitate lumina.

Window Graphic este un material folosit pentru decorarea suprafețelor vitrate precum vitrinele magazinelor, geamurile mijloacelor de transport în comun, geamurile clădirilor etc, care îți transformă fereastra într-un instrument publicitar foarte eficient.

Prețul este per m2! Va rugam sa ne transmiteti dimensiunile dorite pentru a va oferi un preț corect!

Vezi mai mult
Produs nou

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în comandă. Vânzătorul va emite către client o factură pentru produsele și serviciile livrate, obligația clientului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Facturile emise de vânzător pentru produsele aferente unor comenzi ce vor fi livrate prin curier se vor transmite clientului prin email la momentul confirmării comenzii de către vânzător. Facturile aferente unor produse care nu au fost preluate de catre client vor fi anulate de către vânzător la momentul la care aceste produse vor fi restituite de curier.

Plata se poate face online (card bancar), OP sau ramburs.

Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, cu condiția ca aceasta să fi fost confirmată de către General Prest SRL. Stabilirea curierului cu care se expediază fiecare comandă se face de către General Prest SRL. În ziua de duminică nu se fac livrari. În anumite cazuri, în functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

Data estimată de livrare poate varia în funcție de cantitățile produselor comandate și este cuprinsă între 3 si 10 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. In mod cu totul excepțional (revizii tehnice, întreruperi de curent s.a.m.d ce pot afecta producția) termenul de livrare poate fi prelungit, acest aspect fiind comunicat clientului prin mail sau telefon. Clientul poate opta pentru anularea comenzii în acestă situație, iar General Prest SRL se obligă să returneze, dacă este cazul, suma achitată în avans

Clientul va fi contactat telefonic de către curier în prealabil pentru a obține confirmarea prezenței acestuia la adresa comunicată în momentul validării comenzii pe site.


Pentru a alege, culoarea, mărimea, cantitatea, metoda și zona de personalizare configurați produsul!


Dimensiuni:
Total: 1 /m2
REZUMAT PRODUS
Cantitate Preț fara TVA/m2 Preț cu TVA/m2
20+ Cere oferta personalizata
11 - 19 60,00 lei 71,40 lei
5 - 10 72,00 lei 85,68 lei
2 - 4 96,00 lei 114,24 lei
1 - 2 120,00 lei 142,80 lei
TOTAL: de la 142,80 lei71,40 lei (cu TVA)


  • 12 alte produse in aceeasi categorie:


    Produs adaugat cu succes!
    Produs adăugat cu succes in listă!

    Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.