Agende personalizate

V-ați dorit întotdeauna o agendă în care să notați toate informațiile importante? Acum puteți avea propria agendă personalizată cu logo-ul dorit!

Comandă acum și oferă cadou agenda dumneavoastră personalizată!

Recenzii

Dacă ți-a plăcut colaborarea cu noi sau dacă consideri că ceva se poate îmbunătății, nu ezita a lăsa o recenzie.

Blog

Din experiențele noastre personale, am descoperit că a comanda obiecte personalizate nu este un lucru ușor.

Așadar, am creat un blog plin de articole utile și inspiraționale pentru a face următoarea ta comandă o experință plăcută.

Agende personalizate - În 2022 poți să îți notezi noile proiecte într-o agendă personalizată cu logo-ul firmei tale

În ziua de azi încercăm să digitalizăm toate informațiile și să automatizăm sarcinile. Cu toate acestea, fiecare persoană are nevoie de un pix și o hârtie pentru a-și nota sarcinile, ideile, notițe rapide, informații și date importante. O agendă este utilă în orice business, pentru orice persoană, motiv pentru care poate fi oferită cadou atât colaboratorilor și clienților, cât și angajaților. 

De ce să oferi o agendă cadou colaboratorilor și clienților? 

Agendele pot avea o perioadă lungă de viață și pot fi utilizate săptămânal, zilnic sau chiar de câteva ori pe zi. Unele persoane sunt obișnuite să își noteze întâlniri, informații importante, detalii tehnice, sarcini sau diferite notițe de zi cu zi, astfel că, agenda este o parte importantă din activitatea fiecăruia.

Agendele sunt de diferite dimensiuni și structuri, pot fi A5, A4 sau notebook-uri mai mici. Agende cusute sau cu spirală, datate sau nedatate, din PVC sau mucava, de culori diferite, există o varietate largă de opțiuni pentru fiecare business. 

Oferă angajaților o agendă cadou!

Un angajat este o parte importantă dintr-o companie. Angajații sunt cei care muncesc pentru dezvoltarea companiei și pentru ca imaginea acesteia să fie pozitivă mereu. 

O mare parte din viață o petrec la birou, având sarcini și deadline-uri. Aceștia folosesc agende pentru a-și nota toate informațiile necesare și importante, astfel că, o agendă cadou poate fi esențială și folositoare pentru angajații tăi. 

Personalizarea agendelor

Dacă îți dorești ca mesajul și brand-ul tău să fie vizibil pentru o perioadă lungă de timp, personalizează agendele și oferă-le cadou. În acest fel îți poți arăta recunoștința față de colaborarea avută, încrederea acordată și munca depusă pentru companie. 

Pentru ca personalizarea agendelor să fie potrivită pentru brand-ul tău, trebuie luate in considerare mai multe aspecte: persoanele cărora vor fi oferite, mesajul pe care dorești să îl transmiți și detaliile care trebuie să apară pe agendă. 

Produs adaugat cu succes!
Produs adăugat cu succes in listă!

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.